Tagmaler Støvring
Telefon ikonRing på
60 646 746

Tagrenovering er en god investering

Trænger du til en tagrenovering i Aalborg, Støvring, Hobro eller omegn?

Er dit tag af ældre årgang, er det vigtigt, at du er opmærksom på løse tagsten og tagets tilstand. Vi tilbyder hos Byens Tagservice flere forskellige former for tagrenovering og vedligeholdelse herunder bl.a. tagrens eller algebehandling.

 

Vi klarer både store og små reparationer

Vi klarer alle former tagrenovering, uanset størrelsen på opgaven. Viser det sig, at tagryggen eller enkelte tagsten er gået løse, har vi mandskabet til at renoverer dit tag, så det kan holde mange år igen. Selvom det blot er enkelte tagsten, der skal udskiftes, skal tagstenene lægges præcist, så de falder godt ind i resten af tagbelægningen.

 

Mange års erfaring med tagrenovering

Vi har hos Byens Tagservice mange års erfaring fra vores mange opgaver med tagrenovering i området omkring Aalborg og Støvring. Du kan derfor roligt overlade ansvaret for din tagrenovering hos os.   

 

Garanti for godt håndværk

Din tryghed og tilfredshed betyder meget for os, derfor er vi medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garanti. Herved er du som vores kunde dækket, hvis du finder fejl eller mangler ved vores udførte arbejde. Vores tømrer har mere end 15 års erfaring, og kan derfor udføre alle typer for tagrenoveringer og tagmaling. Vi fokuserer på gode resultater, derfor er du altid med på råd, så dine ønsker bliver opfyldt.

 

Tagrenovering i Støvring, Aalborg og omegn

Bor du i nærheden af Hobro, Aalborg, Aars, Støvring eller i en anden by i Nordjylland, kommer vores tømrer gerne ud til en snak vedrørende tagrenovering. Har du spørgsmål til vores arbejdsprocesser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores personale er altid klar med råd og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig. Ring til os på 60 64 67 46

Få et tilbud