Tagmaler Støvring
Telefon ikonRing på
60 646 746

Algebehandling i Hobro nær Støvring & Aalborg

Har du glemt at vedligeholde dit tag? Så kan det være en fordel at pleje det med en algebehandling. Med en sådan behandling fjerner vi alle alger, mos og lignende, som hæmmer dit tag. Vi har udført algebehandling for mange husejere i både Aalborg, Hobro, Aars og Støvring, men begrænser os ikke hertil.

 

Kom tagskaderne i forkøbet

Har du lige fået nyt tag eller fået foretaget en tagrenovering, så er det vigtigt at huske at vedligeholde taget. Uanset hvilken tagbelægning dit hus har, begynder algerne langsomt at fortære belægningen. Det er derfor bedre at komme eventuelle skader i forkøbet med en algebehandling, da større renovationer kan blive en omkostningsfuld affære.

 

Hvad koster en algebehandling?

Ønsker du at vedligeholde dit tag, har vi hos Byens Tagservice et godt tilbud til dig. Med over 15 års erfaring inden for branchen, kan vi garantere dig Danmarks billigste algebehandling.

En algebehandling koster 1.000 kr. med alt inkl. med et tagareal på 250 m2.

Vi kan behandle nedenstående belægninger:

  • Skifer
  • Eternit
  • Tagsten
  • Tegl
  • Decra
  • Fliser
  • Murværk
  • Træværk

Det tager blot et kvarter at give dit tag en algebehandling, som udføres ved lavt tryk. Vi anbefaler, at du for den bedste vedligeholdelse af dit tag, giver det en algebehandling en gang om året. Vi udfører også en decideret tagrensning, for at beskytte tagbelægningen. Derudover har vi også en tagmaler, som kan sørge for dit tag, står som nyt igen.

 

Mange års erfaring

Hos Byens Tagservice har vi mange års erfaring med algebehandling i området omkring Hobro, Aalborg og Støvring. Her har vi hjulpet mange husejere med algebehandling af deres tag, så de hele tiden er på forkant med eventuelle tagskader der skal udbedres. Vi er derfor en troværdig samarbejdspartner hvis du ønsker at få lavet en algebehandling af dit tag.
 

Vi klarer alt i algebehandling i Støvring, Aalborg og omegn

Har du spørgsmål til algebehandling af dit tag, besvarer vi gerne dine spørgsmål, vi dækker områderne Aalborg, Hobro, Støvring og omegn. Du er velkommen til at kontakte os på 60 64 67 46

Få et tilbud