Tagmaler Støvring
Telefon ikonRing på
60 646 746

Tagmaling beskytter dit tag

Er dit tag medtaget af alger, mos eller skimmelsvamp? så er dit tag højst sandsynligt medtaget. Inden vores tagmaler begynder at operere, skal der en tagrens til, for at få en ny slidstærk overflade. Med tagmaling øger du tagets levetid med op til 15 år længere. Derudover beskytter malingen tagkonstruktionen mod blandt andet fugt, alger med mere.

Sørger du ikke for at vedligeholde dit tag, vil fugten trænge igennem tagbelægningen for på sigt at skade tag konstruktionen ved frostsprængninger og ødelagte tagplader og derved skal du overveje en tagrenoveringen

 

Vores tagmaler benytter udelukkende kvalitetsmaling

Når vi udfører tagmaling bruger vi udelukkende god kvalitetsmaling fra Nordsjö maling. Udover at vi tænker på dit tags levetid, tænker vi også på at det rent kosmetisk passer til dit hus.  Vi giver dig derfor gerne rådgivning i farvevalget. Når vores tagmaler har afsluttet arbejdet, er det vigtigt at du som minimum får vedligeholdt dit tag med algebehandling eller tagrens en gang om året.

 

Er dit tag fra 60’erne eller 70’erne?

Så er det højst sandsynligt lavet af asbest. I 1984 blev asbest ulovligt i Danmark, men der er stadig mange, som ikke har udskiftet eller overfladebehandlet deres ældre tage. Har du ikke vedligeholdt dit tag, begynder taget at nedbryde sig selv. Det er et lovkrav, at dit tag overfladebehandles med for eksempel maling på grund af miljøet og for at undgå nedbrydelsen af tagbelægningen.

 

Book os til din næste tagmaling

Du er altid velkommen til at kontakte vores tagmaler på telefon 60 64 67 46, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Uanset hvor højt dit hus er, er det ingen hindring for udførelsen af vores arbejde.

Vores tømrer opererer i Nordjylland her i blandt byerne Aalborg, Aars og Støvring.  

Få et tilbud