Tagmaler Støvring
Telefon ikonRing på
60 646 746

Tagmaling beskytter dit tag

Er dit tag nedslidt og har mistet sin flotte fremtoning? Så er der en god chance for det ikke kun er udseendet det er gået udover. Sørger du ikke for at vedligeholde dit tag, vil fugten trænge igennem tagbelægningen for på sigt at skade tagkonstruktionen ved frostsprængninger og ødelagte tagplader og derved skal du overveje en tagrenoveringen

Vi kan heldigvis hjælpe dig.

 

Vi går grundigt til værks

Inden vores tagmaler begynder at operere, skal der en tagrens til, for at få en ny slidstærk overflade. De fleste tage er ofte dækket af alger eller mos på grund af det fugtige danske vejr. Derfor starter vi med en tagrens der giver en overflade din tagmaling kan binde på.

 

Professionel tagmaler

Herefter vil vores tagmaler male dit tag med tagmaling. Med tagmaling øger du tagets levetid med helt op til 15 år. Derudover beskytter malingen tagkonstruktionen mod blandt andet fugt, alger med mere. På den måde kan du sikre dit tag mod det danske vejr, og det uden at skifte hele taget.

 

Fordele ved tagmaling

De to åbenlyse fordele er at taget for nyt liv gennem en ny flot fremtoning, og selvfølgelig forbedret holdbarhed. Taget bliver som nyt at se på, og farven er også op til dig. Du kan dermed få præcis det tag du ønsker. Udover den visuelle forvandling, forlænges tagets levetid, samtidigt med det er bedre beskyttet mod vind og vejr.

 

Vores tagmaler benytter udelukkende kvalitetsmaling

Når vi udfører tagmaling, bruger vi udelukkende god kvalitetsmaling fra Nordsjö maling. Udover at vi tænker på dit tags levetid, tænker vi også på at det rent kosmetisk passer til dit hus.  Vi giver dig derfor gerne rådgivning i farvevalget. Når vores tagmaler har afsluttet arbejdet, er det vigtigt at du som minimum får vedligeholdt dit tag med algebehandling eller tagrens en gang om året.

 

Er dit tag fra 60’erne eller 70’erne?

Så er det højst sandsynligt lavet af asbest. I 1984 blev asbest ulovligt i Danmark, men der er stadig mange, som ikke har udskiftet eller overfladebehandlet deres ældre tage. Har du ikke vedligeholdt dit tag, begynder taget at nedbryde sig selv. Det er et lovkrav, at dit tag overfladebehandles med for eksempel maling på grund af miljøet og for at undgå nedbrydelsen af tagbelægningen.

 

Book os til din næste tagmaling

Vores tagmaler har hjulpet mange boligejere med tagmaling i området omkring Aalborg, Hobro og Støvring. Du er altid velkommen til at kontakte vores tagmaler på telefon 60 64 67 46, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Uanset hvor højt dit hus er, er det ingen hindring for udførelsen af vores arbejde.

Vores tømrer opererer i Nordjylland her i blandt byerne Aalborg og Støvring.  

Få et tilbud