Tagmaler Støvring
Telefon ikonRing på
60 646 746

Kvalitetssikkert murerarbejde i Aalborg og omegn

Hos Byens Tagservice får du adgang til en virksomhed, der har brugt mere end 20 år i branchen, og hvor de ansatte arbejder med en høj faglig stolthed og dedikation til deres håndværk. Vi har siden 2003 kunnet levere kompetent tømrerarbejde til private, erhvervsdrivende og institutioner i både Aalborg, Aars, Hobro, Støvring og omegn, og vi hjælper gerne dig med dit næste projekt. Hos Byens Tagservice er vi ikke kun en erfaren virksomhed inden for murerfaget, men også indenfor tømrer- og tagarbejde, og vi tilbyder derfor altid kreative og professionelle løsninger uanset din opgavetype. 

Vi tilbyder

Vi ved, at alt godt murerarbejde begynder med god planlægning. Derfor foregår vores arbejde altid i en tæt dialog med kunden, så vi kan sikre, at det endelige resultat afspejler jeres ønsker, tidsplan og budget. Vi kan hjælpe med alt inden for murerarbejde, men vi har særligt erfaring med følgende services:

  • Opmuring af facader – indendørs og udendørs
  • Omfugning
  • Vandskuring
  • Netpuds

Netpuds kaldes også for armeringsnet, og det er en service, som vi har opnået stor specialisering inden for. Det er en særlig facadebehandlingsmetode, der forstærker murværket betydeligt, og som derfor er med til at forebygge unødvendig, fremtidig vedligeholdelse. Hvis I ønsker at høre mere om vores specialer inden for murerarbejde, er I altid velkomne til at kontakte os

Få et uforpligtende tilbud på murerarbejde i dag 

Hos Byens Tagservice vil der altid være en kompetent medarbejder klar til at gå i dialog med jer om murerarbejde i Aars, Hobro, Aalborg, Støvring og omegn. Nedenunder kan I se referencer fra virksomheder, vi tidligere har udført murerarbejde for, og vi er altid klar på en ny, spændende opgave. Alt vores murerarbejde tilbydes til fornuftige priser og udføres af erfarne professionelle, så tøv ikke med at rette henvendelse til os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du kan henvende dig på 60 646 746 eller på mail@byens-tagservice.dk.